Участь доцентів кафедри Горячок І. В. та Станіславової Л. Л. в освітянському фестивалі «Khmelnytskyi EdFest-2020»

«Життя повне можливостей, завдяки яким ви можете стати тим, ким хочете»

14-15 лютого 2020 року в Гімназії №1 міста Хмельницького пройшов другий освітянський фестиваль «Khmelnytskyi EdFest-2020». Два дні були наповнені мотивуючими та надихаючими майстер-класами від фіналістів національної премії Global Teacher Prize Ukraine, членами ГО»НОВІ», невгамовними, креативними вчителями Хмельницького, Києва, Тернополя, Полтави, Львова.

Серед 500 учасників цього заходу були викладачі кафедри слов’янської філології кандидат педагогічних наук, доцент Горячок І.В. та кандидат філологічних наук, доцент Станіславова Л. Л.

26 кращих спікерів представили вчительській аудиторії цікаві та сучасні майстер-класи на найрізноманітніші теми.

Пізнавальні виставки, живе спілкування, нові друзі, нові ідеї, неймовірна атмосфера, море вражень і маса позитивних емоцій – це все освітній форум EdFest-2020!

На ці дні заплановано п’ять дискусійних панелей на освітні теми; формлено виставки книг, сучасного шкільного обладнання.

«Щиро тішить можливість побачити вчителів з іншого боку: натхнених, готових працювати заради майбутнього наших дітей. А ще отримали надзвичайне натхнення та віру в те, що все, що робимо, – це правильні кроки до кращого майбутнього, адже на такому зібранні зустрілися із випускниками наших спеціальностей, які зараз вчителюють у школах нашого міста», – висловлює емоції І.В. Горячок.

«Актуальність такого заходу не підлягає сумніву, – каже міський голова Олександр Симчишин. – Пишаюся, що саме Хмельницький формує моду на інновації в освіті. Маємо вчити так, щоб випускники шкіл ставали конкурентноспроможними на світовому ринку. Та і самі вчителі повинні вчитися завжди» (https://khm.gov.ua/uk/content/startuvav-drugyy-osvityanskyy-festyval-khmelnytskyi-edfest-2020-next)

Інформація кафедри слов’янської філології