Іван Гайдов (студент-полоніст ХНУ) отримав нагороду за результатами Міжнародного диктанту з польської мови

 У статті, розміщеній на сайті кафедри слов’янської філології на початку травня, ми повідомляли про проведення Всеукраїнського диктанту з польської мови та участь у ньому студентів-полоністів Хмельницького національного університету.

Диктант з польської мови писали 2 травня, коли відзначався День Польщі та поляків за кордоном. Однак, нагадуємо, цього року у зв’язку із карантинними обмеженнями по всьому світу написання диктанту відбувалося у віддаленому (дистанційному) режимі – онлайн. Після написання диктанту всі учасники відправляли свої тексти за вказаною адресою для перевірки.

1 червня стали відомі результати написання диктанту, в якому взяли участь понад 500 осіб із 22 країн світу.

Ми щиро радіємо, що одним із небагатьох переможців серед великої кількості учасників став Іван Гайдов – студент-першокурсник спеціальності «Філологія. Слов’янські мови та літератури (переклад включно), перша – польська)» Хмельницького національного університету!

Тож щиро вітаємо переможця, а також його вчителя польської мови – старшого викладача кафедри слов’янської філології Юлію Іванівну Серкову за гідну підготовку студентів спеціальності!

Бажаємо подальших перемог і здобутків!

Уся інформація розміщена на сайті Фундація «Свобода і демократія»:

Інформація кафедри слов’янської філології