Участь у Міжнародній  літній школі «International summer school of young scientists 2.0» аспірантки і викладача кафедри слов’янської філології Світлани Войталюк

Аспірантка групи ОПНасз-22-2 за спеціальністю 011 Освiтнi, педагогiчнi науки, старший викладач кафедри слов’янської філології Хмельницького національного університету Світлана Войталюк мала нагоду взяти участь у Міжнародній літній школі «International summer school of young scientists 2.0», яка організована  кафедрою педагогіки та інноваційної освіти Навчально-наукового інституту, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» з 04.07.2024 р. до 07.07.2024 р.  на базі «Політехнік-4» (с. Зозулі, Золочівський р-н). У роботі школи брали участь аспіранти, докторанти та наукові керівники Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету імені Івана Франка, Хмельницького національного університету, Волинського національного університету імені Лесі Українки, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Участь у міжнародній літній школі сприяє академічному та професійному розвитку, це можливість обмінюватися досвідом, встановлювати нові знайомства, дізнатися про останні дослідження, методи та технології, які є корисними для наукового дослідження. 

Особисто мені участь у школі ще й додала нових позитивних емоцій, мотивації і стимулу до активнішого написання наукової роботи, окреслила перспективи найближчого алгоритму роботи та реалізацію запланованого.

Щиро подяка науковому керівнику кандидату педагогічних наук, доценту, завідувачеві кафедри слов’янської філології ХНУ Нелі Подлевській (за настанови і стимул до активності), завідувачеві кафедри іншомовної освіти і міжкультурної комунікації, доктору педагогічних наук, професорові ХНУ Наталі Бідюк (за ґрунтовні поради, мотивацію і підтримку), докторові педагогічних наук, професорові кафедри педагогіки та інноваційної освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» Наталії Мукан – за ефективну організацію Міжнародної літньої школи, за семінари та дискусії, за можливість представити результати свого наукового дослідження на ширший загал, за зворотний зв’язок, за неймовірно позитивну атмосферу та вдосконалення навичок публічного виступу.

Старший викладач кафедри слов’янської філології Світлана Войталюк