Вітаємо із присудженням наукового ступеня кандидата педагогічних наук!

 Наказом МОН України від 09.02.2021 року №157 «Про затвердження рішень Атестаційної колегії Міністерства» старшому викладачеві кафедри слов’янської філології Хмельницького національного університету Оксані Петрівні Ранюк присуджено науковий ступінь кандидата педагогічних наук зі спеціальності «13.00.02 – теорія і методика навчання (польська мова)».

Щиро вітаємо Оксану Петрівну Ранюк та її наукового керівника Нелю Володимирівну Подлевську зі значними досягненнями у науковій сфері – захистом дисертації на тему «Розвиток риторичних умінь майбутніх філологів у процесі навчання польської мови»! Це великий успіх і для кафедри слов’янської філології, яка є випускаючою для філологічних спеціальностей у сфері полоністики.

Матеріал дослідження використовується у навчальному процесі під час підготовки майбутніх філологів-полоністів, зокрема в лекційних та практичних заняттях обов’язкових навчальних дисциплін: «Практичний курс польської мови», «Розмовний практикум із польської мови», «Сучасна польська мова», «Методика викладання польської мови у закладах освіти», а також вибірковій дисципліні «Практична риторика».

Бажаємо О. П. Ранюк подальших успіхів у наукових дослідженнях та професійного росту!

Інформація кафедри слов’янської філології