Випуск бакалаврів-полоністів-2021!

 6 липня 2021 року у Хмельницькому національному університеті відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів усіх спеціальностей університету.

З вітальними словами до випускників звернулися: ректор Хмельницького національного університету Сергій Матюх, мер міста Хмельницький Олександр Симчишин, заступник голови Хмельницької обласної ради Тетяна Зеленко та інші. Про це детальніша інформація на сайті університету: https://www.khnu.km.ua/root/page.aspx?l=0&r=8&p=29605 та у відео телеканалу tv7plus: https://tv7plus.com/vypusk-studentiv-hnu/

Нам приємно, що вищу освіту у ХНУ здобули 20 здобувачів спеціальності «Філологія. Слов’янські мови та літератури (переклад включно), перша – польська» (випускаюча кафедра – слов’янської філології).

Після завершення загальних урочистостей із нагоди випуску бакалаврів, наші випускники перемістилися у звичну й затишну аудиторію, в одній із яких чотири роки студентського життя відвідували заняття із навчальних дисциплін.

Із словами вдячності та настановами на майбутнє продовження навчання в магістратурі, що є популярною на кафедрі слов’янської філології, звернулася її завідувач Неля Подлевська, розповівши про переваги навчання на другому рівні (магістерському) вищої освіти та показавши можливості навчання на полоністичній спеціальності як послідовності й наступності у навчанні.

Куратор групи старший викладач кафедри слов’янської філології, заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Людмила Терещенко вручила випускникам дипломи бакалаврів.

Завідувач кафедри слов’янської філології Неля Подлевська від імені ректора Хмельницького національного університету Сергія Матюха вручила випускникам грамоти за успішність у навчанні, активне громадське та студентське життя – Камілі Колодко, Марині Глуцькій, Наталії Попик та Віті Тонкошкурі.

Декан гуманітарно-педагогічного факультету Людмила Станіславова вручила випускникам подяки за наполегливість й старанність у навчанні, активні громадську діяльність, найкращі результати на факультеті – Марині Глуцькій, Віті Тонкошкурі, Камілі Колодко, Наталії Попик, Аліні Старух, Марії Олівінській, Діані Марченко.

Дякуємо усім бакалаврам за навчання на спеціальностях нашої кафедри, нашого університету! Бажаємо усім випускникам знайти себе у професійній діяльності відповідно до присвоєної кваліфікації у дипломі «перекладача з польської мови, вчителя польської мови» та знаходити шлях до підвищення кваліфікації, самовдосконалення та саморозвитку!

А ми, викладачі, звісно ж, з нетерпінням чекатимемо на зустріч із нашими любими випускниками! Пам’ятаємо вас завжди, любимо і чекаємо! До зустрічі!

Інформація кафедри слов’янської філології