Студенти-полоністи відвідали навчальний центр поводження з відходами

10 травня філологи-полоністи 1 курсу ХНУ разом із Інною Горячок, кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри слов’янської філології, завідувачем відділу навчально-виховної роботи ХНУ побували  у навчальному центрі «Гуфі-центрі» – «центрі розумного довкілля».

У нашому місті віднедавна функціонує навчальний центр поводження з відходами «Гуфі-центр». Це простір, який створено, аби навчати розумному поводженню з відходами. Він має п’ять залів:

   – медійний;

   – сміттєвого жаху;

   – розумного поводження з відходами;

   – сміттєпереробного комплексу;

   – компостувальння.

У центрі більше 30 інтерактивних експонатів, які розроблено та виготовлено спеціально для «Гуфі-центру».

Варто зауважити, щонапередодні було підписано угоду про співпрацю між Хмельницьким національним університетом та офісом «Розумне довкілля».

У рамках цієї співпраці студенти і викладачі Хмельницького національного університету долучилися до просвітницької роботи у сфері поводження з відходами, зокрема, знайшли вільний від навчання час, аби  відвідати цей навчальний центр та дізнатися більше.

Отож, у фото нижче інформація про відвідини центру і пізнання нового студентами-філологами ХНУ.

Позитивні враження, корисні знання  стали результатом відвідин студентами-полоністами навчального центру.

«Це дуже цікавий та пізнавальний центр для дітей та дорослих! Сьогодні сортування сміття є дуже актуальною темою для нашої планети. Завдяки цьому центру ми дізналися ще більше корисної інформації про цю глобальну проблему. Однозначно буду використовувати ці знання в повсякденному житті! Щиро дякую за таку можливість», – поділилися своїми враженнями про екскурсію студенти.

Більше інформації для зацікавлених: https://guficenter.com/

Інформація кафедри слов’янської філології