Навчально-методична література для студентів-полоністів Хмельницького національного університету

 2019 року кафедра слов’янської філології Хмельницького національного університету виграла грант на реалізацію міжнародного українсько-польського проєкту «Підтримка кафедри слов’янської філології ХНУ», який став продовженням проектів 2017 та 2018 років на кафедрі.

Проєкт фінансується в рамках конкурсу Фундації «Допомога полякам на Сході» та співфінансується в рамках допомоги Сенату Республіки Польща полякам за кордоном. Кафедра слов’янської філології реалізовує міжнародний проєкт спільно з польським партнером – Товариством «Інтеграція Європа-Схід» (Польща).

Відповідно до умов виконання проєкту було передбачено навчання студентів-полоністів та викладачів в умовах реального мовного середовища, відвідування навчальних закладів у Польщі, участь у тренінгах зі складання освітнньо-культурних проектів, участь у методичних майстер-класах та ін.

Приємною традицією уже стало придбання (за кошти проєкту) навчально-методичної літератури для навчання студентів-полоністів. Це література навчальна, наукова, методична. Звісно вона пригодиться для навчання студентів, а також викладачам кафедри слов’янської філології у викладанні полоністичних дисциплін з польської мови, літератури, історії Польщі, мовознавства, лінгвокраїнознавства, перекладознавства, методики викладання. Уся література передана до Українсько-польського центру європейської інтеграції, який є лабораторією навчання польської мови у Хмельницькому національному університеті.

Інформація кафедри слов’янської філології